Start stage av specialist

08/02/2020
08/02/2020 admin

Hoi beste lezer! De komende tijd zal ik op de website van Joost een blog bijhouden over mijn stage.

Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding AV-specialist. Ik heb net de speelfilmperiode afgerond, waarin ik met een team van 4 medestudenten gewerkt heb aan een dramaproductie. De films die in deze periode gemaakt zijn werden vertoond in het Focus Filmtheater in Arnhem. Een mooie afsluiting van leuke en leerzame jaren, want vanaf nu zie ik mijn klasgenoten, op een aantal ‘ terugkomdagen’ na, een jaar niet!

Bekijk de speelfilm hier: https://vimeo.com/388435655

Stage av specialist

Vandaag is mijn eerste stagedag bij Joost. We hebben ‘s ochtends besproken met welke projecten hij nu bezig is en wat hij komende week op de planning heeft staan. Vanmiddag gaan we naar Zorgbelang Inclusief, een organisatie die streeft naar een leefbare en zorgzame samenleving waarin iedereen een volwaardige positie inneemt. Joost werkt veel samen met mensen en organisaties in de maatschappelijke sector, wat ik ook erg interessant vind. Naast videoproducties gaan we ook aan de slag met fotografie, waarin ik mijzelf graag verder in wil ontwikkelen.

Op het kantoor hangt een ontspannen sfeer. Bras (de hond van Joost) is vandaag niet aanwezig, maar brengt doorgaans ook veel gezelligheid in het pand.

Videoteam Rozet Arnhem

Naast mijn stage bij Joost werk ik op freelancebasis in het videoteam van Rozet. De opdrachten die ik met hun doe zijn heel veelzijdig en maken het werk heel erg leuk. Wat ik vooral heel fijn vind is dat ik mijn werk bij Rozet kan combineren met mijn stage bij Joost, en de dingen die ik leer mee kan nemen in mijn toekomstige producties.

Het lijkt me leuk om me de komende periode te richten op de technische kant van video en fotografie. Er is ook veek ruimte voor eigen projecten; zo wil ik graag mijn eigen website opzetten en een videoclip maken. Ik ben benieuwd hoe de komende tijd eruit gaat zien!

 

Contact

Kom in contact.

Neem gerust contact op. We denken graag met je mee.

06-25170272

kloosterstraat 1a 6824RA Arnhem

adres:

kvk 09120736
btw NL001868829B24

Kom langs en vertel over je project.

Brainstorm op onze inspirerende locatie.

Even sparren over jouw idee?

Maak gebruik van onze ervaring en ons enthousiasme.

We zijn benieuwd naar jou.

We komen graag bij je langs.

Contact