DuPho Privacyverklaring Joost Ooijman Producties.

Inleiding

Om producten en diensten te kunnen leveren verwerkt Joost Ooijman Producties persoonsgegevens. Dit zijn gegevens die betrekking hebben op natuurlijke personen. De verwerking van deze persoonsgegevens vindt plaats met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en met inachtneming van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alsmede op het moment van verwerking actuele nationale wet- en regelgeving.

De AVG schrijft voor dat Joost Ooijman Producties inzicht geeft in de manier waarop de persoonsgegevens worden verwerkt, met daarbij de aard van de persoonsgegevens, de rechtsgrond en het doel van de gegevensverwerking en de rechten die betrokkenen dienaangaande kunnen uitoefenen.

Joost Ooijman Producties zal het privacybeleid van tijd tot tijd evalueren, om te controleren of dit beleid nog wel actueel is.

Verantwoordelijke

De Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is: Joost Ooijman Producties
Kloosterstraat 1a te Arnhem
www.joostooijman.nl

info@joostooijman.nl

kvk 09120736

 Persoonsgegevens die worden verwerkt Joost Ooijman Producties verwerkt de volgende persoonsgegevens:

Fotografie en/of videobeeld met/zonder geluid.

Verwerkingsgrond

Joost Ooijman Producties verwerkt de persoonsgegevens uitsluitend indien:

  1. de betrokkene wiens gegevens het betreft daarvoor toestemming heeft gegeven;
  2. de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst die Joost Ooijman Producties met betrokkene heeft gesloten;
  3. Joost Ooijman Producties een wettelijke verplichting dient na te komen
  4. Een gerechtvaardigd belang van Joost Ooijman Producties waaronder mede wordt verstaan het onder de aandacht brengen van de producten en diensten van Joost Ooijman Producties aan betrokkenen.

Verwerkingsdoel
De hierboven genoemde (persoons)gegevens worden gebruikt voor de volgende doelen:

Marketing, promotie, reclame, blog/nieuwsgaring op eigen online portfolio’s en social media.

Geautomatiseerde verwerkingen

Er wordt geen gebruik gemaakt van automatische verwerking van gegevens.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Joost Ooijman Producties verstrekt uw gegevens in beginsel niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die uw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Joost Ooijman Producties blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Bewaarduur van persoonsgegevens

Joost Ooijman Producties zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.

De betrokkene heeft te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van zijn of haar persoonsgegevens voor “Marketing, promotie, reclame, blog/nieuwsgaring op eigen online portfolio’s en social media’’. Dit kan via de website van Joost Ooijman Producties of door middel van telefoon of e-mail. Joost Ooijman Producties zal de gegevens van betrokkene daarop niet meer gebruiken voor die doeleinden.

Gebruik van cookies op website

Joost Ooijman Producties gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Beveiliging van de door Joost Ooijman Producties vastgelegde persoonsgegevens

Joost Ooijman Producties neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Joost Ooijman Producties. Als zich toch onverhoopt een datalek voordoet, dan zal Joost Ooijman Producties onverwijld alle noodzakelijke stappen ondernemen om de gevolgen van het datalek zo veel mogelijke te beperken. Joost Ooijman Producties meldt, indien er sprake is van een privacyrisico, binnen 72 uur het datalek bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als er schadelijke gevolgen te voorzien zijn voor de betrokkenen neemt Joost Ooijman Producties onverwijld contact op met deze betrokkenen.

Recht op inzage, correctie, beperking en verwijdering; klachtrecht

U heeft het recht om inzicht, correctie, beperking en verwijdering van uw gegevens te vragen. Hiertoe kunt u contact opnemen met Joost Ooijman Producties via info@joostooijman.nl.

Intrekken toestemming

U heeft het recht om verleende toestemming in het kader van de hierboven genoemde verwerking van persoonsgegevens in te trekken, voor zover dit onder meer niet in strijd is met overige wetgeving (zoals bijvoorbeeld gegevens die verplicht zijn voor de financiële administratie), of dit niet onnodig de grondrechten van Joost Ooijman Producties schendt, zoals het recht op vrije meningsuiting en informatie (waaronder artistieke en journalistieke vrijheid). Door u ondertekende contracten over het gebruik van foto’s in het kader van bijvoorbeeld het portretrecht, zoals een model release en/of quit claim in beginsel zijn uitgesloten van het recht op intrekking van toestemming.

© DuPho, mei 2018

Contact

Kom in contact.

Neem gerust contact op. We denken graag met je mee.

06-25170272

kloosterstraat 1a 6824RA Arnhem

adres:

kvk 09120736
btw NL001868829B24

Kom langs en vertel over je project.

Brainstorm op onze inspirerende locatie.

Even sparren over jouw idee?

Maak gebruik van onze ervaring en ons enthousiasme.

We zijn benieuwd naar jou.

We komen graag bij je langs.

Contact
Open chat
Hoi, heb je een vraag en wil je vandaag nog antwoord?
Powered by